Lærredsbilleder fra kunstbilleder-galleri.dk


Vores lærredsbilleder- kvalitet uden kompromiser

 
 

Lægger du stor vægt på en stilfuld, hyggelig atmosfære inden for dine egne fire vægge? Så sætter du det rigtige præg med billeder på lærred af høj kvalitet fra kunstbilleder-galleri.dk! Når du køber et kunsttryk i vores online-shop, er der næsten ingen grænser for din fantasi og kreativitet. Vores kunsttryk kan bestilles på forskellige lærreder og konfektioneres helt individuelt med hensyn til format og individuel indramning.

Til vores kunsttryk på lærred anvender vi kun førsteklasses lærreder af bomuld fra Hahnemühle med ru overfladestruktur, som opfylder de højeste krav til farvegraduering, dybdeskarphed, kontrast og linjer. Vores kunsttryk kan bestilles på forskellige lærreder og konfektioneres helt individuelt med hensyn til format og individuel indramning.

 

Vores billeder på lærred

 

Canvas UV matt 310g

Dette matte bomuldslærred giver et stort trykbart tonesortiment med rige dybder, fine detaljer og strålende farver. På grund af stofstrukturen med dens naturlige uregelmæssigheder, muliggør dette højkvalitet printmedie reproduktioner med høj ægthed.

Hahnemühle Leornardo Canvas 390g

Leornardo Canvas 390g lærred fra Hahnemühle med en silkeagtig lakfinish understøtter den specielle belægning, den visuelle dybde i farvegengivelsen, og hjælper øjet med at skelne mellem mørke og sorte toner. Derfor er dette lærred især velegnet til alle klassikere af Chiaroscuro-maleri.


 
arrow